Producera din egen solel

Nu kan du investera i solceller och en hållbar framtid tillsammans med en trygg leverantör. Du får nyckelfärdiga solcellspaket med garantier som är bland de bästa på marknaden

Solceller är hållbart, prisvärt och enkelt

Med solceller producerar du egen förnybar el och kan sälja överskottet. Det bidrar till mer förnybar el i elnätet. Det finns få andra investeringar som börjar betala av sig redan från dag ett. Solceller höjer dessutom värdet på din fastighet. När anläggningen är klar är den nästintill underhållsfri. Vi hjälper dig med allt från besiktning av ditt tak till installation och elavtal. Det enda du behöver göra är att ge dig själv en klapp på axeln.

Kan jag få solceller?

Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad. Vilket pris vi kan erbjuda baseras på vilket storlek du vill ha på anläggningen och vilka förutsättningar som finns med hänsyn till skick på tak, inkopplingsmöjligheter, ställningsbehov med mera. Intresseanmälan är inte bindande.

Vårt verktyg Solkartan visar om ditt tak lämpar sig för solceller.

Observera att kartan endast ger dig en uppskattning, är du intresserad av solceller uppmuntrar vi dig att kontakta oss oavsett vilket resultat kartan visar.

Vi köper din överskottsel

Ersättningen du får för din överskottsel är Nord Pools spotpris per timme minus ett avdrag för våra kostnader.

Gör en intresseanmälan

Använd detta formulär för att bli kontaktad. En intresseanmälan är inte en beställning och är inte bindande.Ange ungefärlig årsförbrukning för din fastighet.
Huvudsäkring * (obligatorisk)
Huvudsäkring
Ange vilken huvudsäkring det är på adressen du vill ansluta.
Typ av tak
Typ av tak