Betalningsalternativ

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att vara kund hos oss. Här hittar du våra betalningsalternativ, välj det som passar dig bäst.

Du får dina avgifter för elhandel och elnät på en och samma faktura. Vi kan i dagsläget erbjuda samfakturering till dig som bor på Karlstads Elnäts nätområde.

Du får en faktura för samtliga anläggningar per nyttighet. Belopp per anläggning och delfaktura specificerade i början på fakturan. Bifogat med samlingsfakturan finner du samtliga delfakturor med tillhörande specifikationer.

Med e-faktura bidrar du till något positivt för miljön i form av minskade utskrifter. Du får din faktura direkt till din internetbank, där kan du ändra förfallodatum och belopp. Har du inte valt funktionen autobetalning eller autogiro behöver du manuellt godkänna betalningen för att transaktionen ska ske.

Här kan du läsa mer om e-faktura.

Beloppet för fakturan dras automatiskt ifrån ditt konto på förfallodagen. Faktura med tillhörande specifikation kommer som vanligt per post, så att du har full koll på vad som kommer att belasta ditt konto. Har du anslutit dig till något av de digitala alternativen kommer du att få din faktura samt specifikation den vägen.

Här kan du läsa mer om autogiro.

Du får dina fakturor digitalt till vald e-postadress, betalningen registrerar du manuellt på din internetbank eller skriver ut och skickar till banken.

Digitala fakturor för elektronisk fakturahantering.

Du får din faktura i din digitala brevlåda. Du kan även betala direkt via Kivra eller registrera uppgifterna manuellt på din internetbank. Dina fakturor lagras hos Kivra.

Här kan du läsa mer om Kivra.